START: 21 Marzec 2014
GODZ.: 19:30
PROWADZĄCY: Jarosław Buss
ETAP I: klimaty Speyside (darmowy)
Syndicate 12 yo – Premium Blend
Scallywag – Blended Malt
Braeval 15 yo – Single Malt
ETAP II: klimaty Islay (płatny)
Big Peat Blended Malt – 25 zł / shot
Caol Ila 17 yo – 35 zł / shot
Laphroaig 15 yo – 40 zł / shot
Przy zakupie kompletu rabat 20%
ETAP III:
Losowanie trzech nagród dla uczestników II etapu.
Dla wielbicieli dobrego smaku dodatkową atrakcją będzie:
Degustacja truflowych delikatesów.
Pasta z karczochów z dodatkiem trufli
Salsa Tartufata – pieczarki z truflą
Pesto bazyliowe z dodatkiem trufli
Serdecznie zapraszamy na degustację szkockich whisky z firmy Douglas & Laing, która odbędzie się dnia 21 marca 2014 roku (piątek) o godzinie 19:30 w warszawskiej restauracji Bristol Club przy ul. Marynarskiej 15 (New City / Antresola).
Osoby zainteresowane prosimy o potwierdzenie przybycia poprzez rejestrację na stronie www.rejestracja.bristolclub.pl
GODZ.: 19:30
PROWADZĄCY: Jarosław Buss
ETAP I: klimaty Speyside (darmowy)
Syndicate 12 yo – Premium Blend
Scallywag – Blended Malt
Braeval 15 yo – Single Malt
ETAP II: klimaty Islay (płatny)
Big Peat Blended Malt – 25 zł / shot
Caol Ila 17 yo – 35 zł / shot
Laphroaig 15 yo – 40 zł / shot
Przy zakupie kompletu rabat 20%
ETAP III:
Losowanie trzech nagród dla uczestników II etapu.
Dla wielbicieli dobrego smaku dodatkową atrakcją będzie:
Degustacja truflowych delikatesów.
Pasta z karczochów z dodatkiem trufli
Salsa Tartufata – pieczarki z truflą
Pesto bazyliowe z dodatkiem trufli
Serdecznie zapraszamy na degustację szkockich whisky z firmy Douglas & Laing, która odbędzie się dnia 21 marca 2014 roku (piątek) o godzinie 19:30 w warszawskiej restauracji Bristol Club przy ul. Marynarskiej 15 (New City / Antresola).
Osoby zainteresowane prosimy o potwierdzenie przybycia poprzez rejestrację na stronie www.rejestracja.bristolclub.pl